• 20 jaar ervaring!

advies & diensten

Advisering door NNIC Business Support

Aarzel niet en stel uw vraag.

Meer info of klant worden?

Direct contact opnemen

Uw extern adviseur kan een groot verschil maken

Uw extern adviseur kan een groot verschil betekenen voor uw bedrijf. Waarvoor en hoe u een adviseur inzet, dat is uw keuze. Het advies wat de adviseur u geeft, kan soms heel anders zijn dan u dacht. Onze adviezen gaan vergezeld met een motivatie en denkwijze en worden gegeven op basis van feiten en visie. Onze visie is gestoeld op langjarige ervaring en op basis van kennis en kunde.

Advies op alle bedrijfsdeelgebieden

Wij kunnen u van dienst zijn op vrijwel alle bedrijfsdeelgebieden. Wij zijn algemene bedrijfsadviseurs met affiniteit en specialisatie op een aantal deelgebieden. 

Eerste aanspreekpunt - samenwerking met andere specialisten

U kunt ons gebruiken als eerste aanspreekpunt. Het kan best zijn dat uw advies-vraag een onderwerp betreft dat wij weliswaar beheersen maar waar meer ervaring of kennis noodzakelijk is. Afhankelijk van de situatie kunnen wij of doorverwijzen danwel voor u gaan samenwerken met andere adviseur(s). Meestal kennen wij onze klant heel erg goed en dan is het juist praktisch, handig en beter om als partner samen te werken met andere specialisten. 

Kosten

Ondernemers en managers maken zich soms zorgen over de kosten van een advies. Die kosten vallen meestal heel erg mee. Daarnaast is het ons principe om de kosten zo beperkt mogelijk te houden voor onze opdrachtgever. Dit is het enige juiste om te doen. Wanneer wij snel en efficiënt een advies kunnen geven is dat het beste. Wij zijn er om u te helpen en het honorarium daarvoor is niet meer dan een bijzaak, voor ons en als het goed is ook voor u. Onze voornaamste beloning zit in het genoegen om goed te kunnen helpen en een tevreden klant.

Prijsopgaaf vooraf is mogelijk

Wij spreken van te voren met u af wat en waarvoor u een rekening kunt verwachten. Hierbij gaan we uit van het redelijkheidsbeginsel. Wij sturen geen rekening die wij zelf niet passend vinden. Ook passen wij ons tarief aan op de situatie en soms ook het belang van de zaak. Veel van onze klanten vragen niet eens meer om een prijsopgaaf of uurtarief. Zij weten inmiddels dat zij voor ons werk een redelijke en passende prijs betalen. 

 

Kijk snel verder voor meer informatie over....

Een goed advies begint vaak met een kopje koffie....

De tijd gaat snel...Wacht niet met contact op te nemen met ons. Kennismaking is vrijblijvend en kosteloos.

Tijd resterend tot 2021

Snel naar andere diensten