Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33

Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33
Coaching, begeleiding, klankborden
  • 20 jaar ervaring!
Coaching begeleiding klankborden

Tijd en aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling

De ondernemer of manager staat er alleen voor. Natuurlijk, er zijn allemaal mensen in de omgeving en collega-ondernemers, maar uiteindelijk wordt u geconfronteerd met uitdagingen en vraagstukken. Soms moet het niet gaan om het antwoord, maar om hoe tot goede antwoorden te komen.
coaching
Op een actieve manier bijleren en steun en aanmoediging wanneer nodig
begeleiding
Actieve hulp bij vraagstukken
klankborden
Goede gesprekken en spiegelen over wat u bezig houdt
Coaching
Bij coaching gaat het er voornamelijk om u een steun te geven om uw doelen te bereiken. U kunt het zeker wel zelf, maar extra hulp maakt een groot verschil. Soms met het geven van een beetje extra informatie en hulpmiddelen, vaak door het aanmoedigen en bevestigen. Een leuk en inspirerend proces, spannend om mee te maken voor u maar ook de coach!
Begeleiding
Bij begeleiding wordt er veel meer de nadruk op gelegd om u de juiste hulpmiddelen te verschaffen om de taken die er zijn zo goed mogelijk uit te voeren. Indien nodig heel specifiek en uitgebreid uitgelegd. Doel is steeds dat na onze hulp u het zelf kunt. Uiteindelijk gaat het er om u een nieuw verderop gelegen beginpunt te verschaffen voor uw verdere ontwikkeling .
Klankborden
In het klankborden spreken we regelmatig met elkaar en vindt u een uitdagende gesprekspartner voor de onderwerpen die u bezig houden. Soms gaat het gesprek naar bevestiging, soms blijkt het in samenspraak verstandiger om het geheel anders aan te pakken. Of verder onderzoek te verrichten. Kortom: een serieus gesprek om visie uit te bespreken en spiegelen.

Meer informatie?

Begin met enerverende coaching van NNIC Business Support!

Meer info of klant worden?

Direct contact opnemen

Coaching

Beslis zelf hoe jouw toekomst er uit gaat zien!
Ik heb het druk! Maar dat is nu even, straks is het weer normaal
De dagen vliegen voorbij.....waar blijven de jaren toch
Ik heb wel eens last van stress. Gelukkig is het maar eventjes en dan is het weer normaal
Ik heb het gevoel dat ik niet mag stoppen, er zijn zoveel van mij afhankelijk
Werk is het belangrijkste deel van mijn leven
Terug in controle
Neem het leven in eigen hand en ervaar het verschil!

We helpen je graag op weg!

Zelf bepalen

Zelf bepalen

Je neemt je leven in eigen handen en leeft samen met anderen zonder dat je geleefd wordt. Ontspannen, gepast en goed omgaan met alles wat er gebeurt in je wereld.
Ontspannen effectief

Ontspannen effectief

Goed en effectief in je hele leven. Meer focus en concentratie in alles. Goed omgaan met ongemakken, problemen en conflicten. De juiste stappen zetten op basis van eigen overdachte beslissingen.
  • 1
Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contact op om je coach te vinden!
Energie!

Energie!

Leef je leven zoals jij dat wilt. Tijd zin en energie voor je favoriete hobby en/of sport. Een actieve rol in de opvoeding van je kinderen. Een goede plaats van familie in je leven. Tijd en aandacht voor je partner.
  • 1

Meer informatie?

Start vandaag met een beter morgen en neem contact met ons op!

Meer info of klant worden?

Direct contact opnemen

Snel naar andere diensten

  • "Praten over problemen creëert problemen. Praten over oplossingen creëert oplossingen"
    Steve de Shazer De Shazer (1940-2005) was opgeleid als muzikant in klassieke muziek en Jazz saxofonist. Hij heeft zich ontwikkeld tot psychotherapeut, schrijver. Hij heeft ' solution focused brief therapy' ontwikkeld. Deze therapie richt zich op de toekomst en het heden en gebruikt het verleden alleen strikt noodzakelijk.
  • 1