• 20 jaar ervaring!

Incasso Diensten

per 1 maart 2024 stopt onze consumentenincasso

Wij stoppen met consumentenincasso

Per 1 maart 2024 nemen wij geen incassozaken op consumenten meer aan

Na 28 jaar stopt NNIC per 1 maart 2024 met incassodienstverlening ten aanzien van consumenten. Al vanaf 2006 hebben wij ons gericht op de Business to Business markten. Vanaf 1 maart 2024 richten wij ons op rechtskundige diensten voor onze zakelijke klanten.
Basisvisie
Bedrijven die leveren aan consumenten kunnen goed gebruik maken van de technologische mogelijkheden en betaling vooraf of bij aflevering realiseren. Het leveren op krediet levert in de praktijk veel extra werk en ongemak op maar is soms helaas onvermijdelijk.
Nieuw begin
Wij helpen u graag met adviezen om 'Direct Pay' oplossingen voor u te realiseren, niet alleen juridisch en technisch, maar ook praktisch.
Creativiteit
Onze bijna 30 jaar ervaring op het gebied van incasseren is niet verloren gegaan, wij kunnen uw medewerkers opleiden en helpen om betaling van uw klanten te versnellen.
Kansen
Wij houden ons niet bezig met het incasseren van geldvorderingen op consumenten. Wij kunnen u louter bijstaan als procesgemachtigde bij de kantonrechter. Vanuit onze rechtskundige adviespraktijk kunnen wij u wel helpen met vorderingen op bedrijven, zeker waneer er disputen aan ten grondslag liggen (problemen met producten, diensten, leveringen enzovoort).
Oplossen
Indien u een geschil heeft met een klant, kunnen wij u helpen met een praktische en doelgerichte aanpak. Daarbij gaat het niet altijd om rechten en plichten, maar vooral om het vinden van een oplossing di e in de praktijk uitgevoerd gaat worden.
Geschillen
Belangrijk is om de redenen van geschillen met klanten te begrijpen. Maar ook of dit een op zichzelf staand probleem is of de organisatie frictie veroorzaakte? Wij kunnen u helpen met een visie.
Kredietverzekeraars
Leveringen aan consumenten zijn lastig te verzekeren. In de B2B markt kunnen wij desgewenst in samenwerking met kredietverzekeraars diensten realiseren.
Procedures
In zaken die door de kantonrechter behandeld worden (huur-, arbeid en geldelijk belang tot € 25.000,--) kunnen wij optreden als uw gemachtigde.
Beslagen
Alleen gerechtsdeurwaarders kunnen beslag leggen. Er zijn twee types beslagen. Het conservatoir beslag (voordat er geprocedeerd is) en het executoriaal beslag. Wanneer er sprake is van een situatie waarin er conservatoir beslag gelegd moet worden regelen wij dat snel en effectief. Executoriaal beslag nadat er een vonnis laten wij ook perfect uitvoeren door een Gerechtsdeurwaarder.
Executie van vonnis
Executie van vonnissen wordt uitgevoerd door Gerechtsdeurwaarders. Wij werken samen met deze deurwaarders indien gewenst en kunnen afhandeling voor u begeleiden.
Wij betalen snel uit!
In zaken waar wij voor onze rechtskundige praktijk gelden voor onze klanten ontvangen, betalen we erg snel uit. Meestal binnen 24 uur!
Garantie uitbetaling
Wij hebben onze eigen Stichting Beheer Derdengelden NNIC. Al sinds 1998 beheert deze Stichting geld voor onze klanten. Dus wat er ook gebeurt, uw geld is veilig bij ons, ook al betalen wij direct uit, zelfs die kleine tijd zorgen wij ervoor dat u geen risico meer loopt! Dat vinden wij de enige juiste manier.

Credit Management en Huurincasso

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies en training over Credit Management & alle debiteurenbeheer. Ook zijn wij uw partner in huurincasso inclusief beheer van verhuurd vastgoed. Voor alle werkzaamheden in het terrein van financieel juridisch beheer geldt dat wij samen met u de oplossing kunnen realiseren die u wenst.

Meer info of klant worden?

Direct contact opnemen

Snel naar andere diensten