Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33

Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33
Over ons

Over ons

Over NNIC Business Support

NNIC Business Support is een onderneming van Ed Meester. Wij zijn klein adviesbureau op alle belangrijke bedrijfsdeelgebieden. Al vanaf 1996 is NNIC actief, vanaf 1 maart 1998 in eigendom en onder dagelijkse leiding van Ed Meester.

Vanuit een kernbezetting op ons kantoor werken wij samen met diverse andere organisaties en specialisten op diverse terreinen. U kunt hierbij denken aan collega adviseurs, (register) accountants, notarissen, advocaten, controllers, (bouwkundig) experts en calculators en diverse leveranciers als drukkerijen, vormgevingsbureau's en ZZP' ers. Kortom: wij bieden een brede ondersteuning voor onze klanten. 

Terreinen waarop wij werkzaam zijn:

  • Financieel-Juridische diensten. Juridische Advisering, ondernemingsrecht, algemene juridische adviespraktijk. 
  • Marketing. Van folderontwerp tot TV Campagne. Slimme, mooie creatieve oplossingen. 
  • Bedrijfseconomische advisering. Van kostprijscalculatie tot investeringsprognose / ondernemingsplan.
  • Administratieve automatisering. Opzet en implementatie van boekhoudkundige systemen. ERP/CRM/BPM/HRM
  • Coaching. Inspirerende mental coaching en begeleiding. Klankborden.
  • Interim Management. Voor ondernemingen tot 35 fte.
  • Vermogensplanning. Van belegging tot vastgoedselectie en -aankoop.
  • & Overige diensten! Personeelsbeheer, verandermanagement, second opinion, RVC.

De combinatie van adviesgebieden

De reden voor ons zeer diverse adviespakket is gelegen in de persoonlijkheid en achtergrond van Ed Meester. Opgegroeid in een ondernemersgezin altijd actief geweest in de ondernemingen van de familie. Gestart met werken als 12-jarige met het wassen van autoramen bij een benzinepomp. Na de middelbare school een MBO Administratieve opleiding afgerond waarna HBO afgestudeerd, de HEAO BM opleiding, een bedrijfseconomische managementopleiding waarbj alle bedrijfsonderdelen aan bod komen, van ethiek tot informatica. De opleiding was gehuisvest in de sectie Accountancy. Naast deze en uitgebreide algemene studie is er een combinatie met de persoonlijkheid, die creatief en ontdekkend is. Hier komt nog bij een vermogen tot het creeëren en het denken in concepten, afgerond met enig vermogen tot abstract denken. 

Het is vanzelfsprekend dat iemand met een dergelijke achtergrond eenvoudig kiest voor het ondernemen. 

Naast het ondernemen in NNIC is Ed de afgelopen bijna 20 jaar actief geweest voor en in andere ondernemingen. Het betreft hierbij project- en planontwikkeling, interim-management, adviseur, handel in vastgoed, financiële directievoering en aandeelhouder in andere ondernemingen. Vaak hands-on en praktisch, maar soms ook heel analytisch en horizon-verkennend. 

Gecombineerd pakket

De meeste bedrijven zijn niet van een dusdanige omvang dat zij een afzonderlijke advisieur voor alles nodig hebben. Meestal ontbreekt zelfs de tijd en zin om overal een adviseur voor te zoeken en in te huren. In onze ervaring hebben onze klanten vaak behoefte aan een adviesbedrijf waar zij terecht kunnen voor de meest voorkomende advies- en ondersteuningszaken. De kosten mogen redelijk en billijk zijn en in verhouding staan tot het doel. 

Dit pakket wordt regelmatig niet door ons alleen uitgevoerd. Waar nodig en gewenst werken wij voor onze klanten samen met andere dienstverleners. Ook is het mogelijk dat wij voor een bepaald project het management en/of de idee-ontwikkeling op ons nemen en daarmee onze klant ontzorgen. 

Eerste aanspreekpunt

Bij veel klanten zijn wij het eerste aanspreekpunt in geval zich er een bijzondere situatie voordoet. Vanaf dat punt kijken we meestal gezamenlijk verder wat een geschikte richting is.