Contact

Tip!

Wilt u reageren op een bericht dat gaat over een kwestie van een cliënt van ons kantoor? Stuurt u dan alstublieft een e-mail en vermeld in het onderwerp het dossiernummer. Dat helpt ons u zo snel mogelijk te antwoorden. Dank u!
Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij verheugen ons er op om u van dienst te kunnen zijn! Neem vandaag nog contact op!
Positie:
Neem contact met ons op (klik hieronder op "contactformulier" (oranje) voor meer)
Adres:
(post)
Postbus 1044
9670 EA WINSCHOTEN
Nederland
E-mail verzenden
(optioneel)

Privacyverklaring & Cookies

NNIC Business Support respecteert de rechten van iedereen en binnen onze opvatting is het een groot voorrecht dat iedereen uniek is. Voor ons staat voorop dat wij het belangrijk vinden dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Gelijke rechten voor iedereen is geen voorrecht maar een basisbeginsel. De wet- en regelgeving waaraan wij onderhevig zijn accepteren wij zonder op- of aanmerkingen. Vanuit deze gedachte is het volledig voldoen aan de AVG een verdere stap. Voorop staat dat wij op respectvolle wijze omgaan met alle ons ter beschikking gestelde en bekend geworden gegevens die betrekking hebben op personen. 

Informatie over onze klachtenregeling

Open en eerlijke communicatie waarderen we enorm. Ook klachten zijn een vorm van communicatie waar u bij ons mee terecht komt en we nemen dat serieus. Daarom hebben we een klachtenregeling!