Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33

Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/plugins/system/cwmailcheck/cwmailcheck.php on line 490
Juridisch
 • 20 jaar ervaring!

Juridische Diensten

Juridische diensten door NNIC Business Support

Betaalbaar, helder, duidelijk, begrijpelijk en no-nonsens advies. In uw taal. Opdat u weet waar u aan toe bent. Dat is wat u wilt en dat is wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn er om u verder te helpen!

Juridische kennis wordt steeds belangrijker

De laatste jaren is het juridisch aspect van zaken doen steeds belangrijker geworden. Vaak wordt gedacht dat het juridische vak te maken heeft met ' vechten ' en ' procederen '. Uiteraard kunnen wij u ook dan bij (laten) staan, maar veel belangrijker is ervoor te zorgen dat u op een goede manier uw zaken vastlegt. Daarmee voorkomt u in veel gevallen problemen, eenvoudigweg omdat het duidelijk genoeg is allemaal. 

Juiste manier van zaken doen, juiste manier van vastleggen

Het gaat niet om juridische spitsvondigheden. Het gaat om op een juiste manier zaken te doen en op een juiste manier vast te leggen van afspraken. Mochten er desondanks wel problemen ontstaan, is ons werk er eigenlijk meestal op gericht om te begrijpen wat u maar ook uw wederpartij eigenlijk bedoelen. En waar een oplossing mogelijk is, kijken of een oplossing bewerkstelligd kan worden. 

Procederen indien noodzakelijk

Soms is het allemaal niet mogelijk en is het gewoon noodzakelijk om actie te ondernemen en tussenkomst van een rechter te vragen. Ook dan staan wij u graag bij.

U kunt bij ons terecht voor hulp bij elk juridisch vraagstuk, bijvoorbeeld

 • Overeenkomsten : Afspraken goed en duidelijk vastgelegd, rekening houdende met wetgeving en specifieke risico's.
 • Fiscaal: Belastingrecht is een terrein waar een tijdig advies toekomstige problemen met de fiscus kan voorkomen, naast diverse mogelijkheden om behoorlijk te besparen op de netto belastingdruk, zo door middel van het goed en juist toepassen van de wet.
 • Arbeidsrecht: Of het nu gaat om werknemers op de loonlijst of de ZZP'er die voor u werken. Naast de contracten ook hulp bij problemen. Collectief ontslag, reorganisatie, ontslag op staande voet en alle andere voorkomende gevallen, uiteraard rekening houdend met de transitievergoedingen en de nieuwe flexwet.
 • Ondernemingsrecht: Een nieuw bedrijf beginnen of een samenwerking met een ander bedrijf. Of de structuur hervormen om fiscaal voordeliger uit te zijn. Wij hebbenn kennis van alle soorten ondernemingsvormen en helpen u graag verder bij vraagstukken. Bijvoorbeeld of en hoe u het bedrijf van eenmanszaak naar de BV vorm brengt.
 • Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden, of het nu gaat om verkoop- of inkoopvoorwaarden, zijn een nuttig en handig hulpmiddel om een offerte, opdrachtbevestiging of verkoop-order te voorzien van de nodige spelregels om in geval van problemen veel zaken bij voorbaat goed geregeld te hebben.
 • Publiekrecht: De omgevingsvergunning voor uw bedrijf maar ook specifieke situaties als bijvoorbeeld de vereisten om aan te voldoen om een bepaalde horecafunctie in uw bedrijf te huisvesten.
 • En alle overige onderwerpen: Bijvoorbeeld wanneer u wordt gedaagd in een civiele procedure maar ook wanneer u een onterechte bekeuring heeft ontvangen. 

Wij helpen u graag!

Wat het onderwerp ook is, wij staan u op praktische en begrijpelijke wijze terzijde. Soms kunnen wij in een onderwerp u onvoldoende helpen, in dergelijk geval overleggen wij dat met u en schakelen we in overleg een andere adviseur in. Bijvoorbeeld een advocaat of fiscalist. Omdat wij vaak samenwerken hebben wij een uitstekend netwerk van ervaren, betrouwbare en betaalbare specialisten.

Voordelig in juridische diensten!

Omdat wij praktisch omgaan met vragen van onze klanten kunnen wij vaak behoorlijke besparing op juridische kosten realiseren. Uiteraard door ons voordelig uurtarief en eigen kennis, maar ook door effectieve samenwerking met bijvoorbeeld advocaten, fiscalisten en notariaat. Voorkomen van problemen vergt meestal een klein advies en daarmee bespaart u nog het meeste!

Meer info of klant worden?

Direct contact opnemen

Snel naar andere diensten

 • "Vrijheid is het recht om alles te doen dat de wet toestaat"
  Montesquieu Charles de Montesquieu (1689-1755) was Frans filosoof. Zijn 'trias politica', de scheiding van de wetgevende, uitvoerende en rechtsprekende macht in een Staat en het daarbij horende sociologisch gedachtengoed is de basis onder succesvolle democratische systemen over de hele wereld.
 • 1