Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33

Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33

Deprecated: Required parameter $langRoot follows optional parameter $assets in /home/nnicb8877/domains/nnic.nl/public_html/plugins/system/cwmailcheck/cwmailcheck.php on line 490
Incasso
  • 20 jaar ervaring!

Incasso Diensten

Weg met zorgen over niet betalende klanten!

Weg met tekort aan liquiditeit!

Incasso door NNIC Business Support

Met ongeveer 20 jaar ervaring, bijna 12.000 afgeronde incassozaken hebben wij al ruim meer dan 25 miljoen Euro succesvol geïncasseerd voor onze opdrachtgevers. Een groot succes met een eenvoudige basis. Elke kwestie is uniek en krijgt zorg en aandacht.
Basisvisie
Wij oordelen niet, wij beoordelen louter de kwestie. Wij realiseren ons de unieke positie van ons werk. Uiteindelijk kunnen wij alleen binnen de wettelijke mogelijkheden bemiddelen in een betalingsprobleem tussen opdrachtgever en debiteur.
Nieuw begin
Wij zien een nieuwe kwestie als het begin. Wij starten onbevangen en alhoewel wij wegens de wettelijke vereisten beginnen met een pittige ingebrekestelling en sommatie, vangt nu onze relatie met de debiteur aan.
Creativiteit
Wij hebben een unieke en creatieve aanpak van incassozaken. Wij hebben een open instelling en denken na over de juiste oplossing voor de zaak waar wij aan werken. Soms is die oplossing heel standaard, soms komen we met een oplossing waar geen van de partijen aan gedacht heeft. Onze langjarige ervaring helpt daarbij enorm!
Kansen
Wanneer wij ingeschakeld zijn om een kwestie te behandelen streven wij er naar om de zaak voor iedereen zo snel en voordelig mogelijk op te lossen. Uiteindelijk hebben we te maken met de belangen van zowel onze klant als de debiteur.
Oplossen
Uiteindelijk zal elke kwestie opgelost worden. Waar mogelijk het liefst door een snelle, volledige betaling maar wellicht via een regeling. En als het niet anders kan, via executie van een vonnis na een procedure voor de Rechter.
Geschillen
Soms is de oorzaak van niet betalen gelegen in een geschil. In dergelijk geval proberen wij de wederzijdse standpunten goed in beeld te krijgen en waar mogelijk een oplossing te vinden voor het dispuut. Hiervoor schakelen we soms ook externe deskundigen in. Wat de reden ook is, elk geschil heeft een reden en met onze doelgerichte aanpak lossen we dan vaak de zaak ook op zonder tussenkomst van een rechter.
Kredietverzekeraars
In een aantal gevallen werken wij in kredietverzekerde zaken. Dit brengt een extra rol met zich mee. Waar soms de weg naar betaling door de verzekeraar het snelste is te realiseren door middel van een faillissement is dat niet de basis van de te volgen actie. Een juiste, correcte oplossing van de zaak is het meest belangrijk.
Procedures
Helaas is het soms gewoon niet anders en resulteert een zaak in een procedure. Ook dan zijn wij de juiste partner. Met onze langjarige ervaring hebben wij al duizenden procedures gevoerd en begeleid. In principe treden wij zelf op voor alle Kantongerechtzaken (belang tot € 25.000,--) en regelen wij alle andere zaken.
Beslagen
Er zijn twee types beslagen. Het conservatoir beslag (voordat er geprocedeerd is) en het executoriaal beslag. Wanneer er sprake is van een situatie waarin er conservatoir beslag gelegd moet worden regelen wij dat snel en effectief. Executoriaal beslag nadat er een vonnis laten wij ook perfect uitvoeren.
Executie van vonnis
Nadat er geprocedeerd is en een vonnis is ontvangen krijgt een debiteur nog twee dagen de gelegenheid te betalen (Betalingsbevel bij betekening van vonnis). Daarna executeren wij in samenwerking met onze deurwaarders het vonnis. Alle soorten beslagen op inkomen, roerende en onroerende zaken zijn mogelijk. Ook voor scheepsbeslag en beslag op auto, boot of caravan kunnen wij zorgen. En natuurlijk ook op de bankrekeningen van de debiteur.
Wij betalen snel uit!
Wanneer wij een betaling in uw incassozaak ontvangen hebben, betalen we zo snel mogelijk uit. Meestal binnen 24 uur na ontvangst van de betaling heeft u het geld binnen en de afrekening in de mail. Inderdaad, zo simpel is het!
Garantie uitbetaling
Wij hebben onze eigen Stichting Beheer Derdengelden NNIC. Al sinds 1998 beheert deze Stichting geld voor onze klanten. Dus wat er ook gebeurt, uw geld is veilig bij ons, ook al betalen wij direct uit, zelfs die kleine tijd zorgen wij ervoor dat u geen risico meer loopt! Dat vinden wij de enige juiste manier.

Credit Management en Huurincasso

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies en training over Credit Management & alle debiteurenbeheer. Ook zijn wij uw partner in huurincasso inclusief beheer van verhuurd vastgoed. Voor alle werkzaamheden in het terrein van financieel juridisch beheer geldt dat wij samen met u de oplossing kunnen realiseren die u wenst.

Meer info of klant worden?

Direct contact opnemen

Snel naar andere diensten

  • "We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt."
    Albert Einstein Geniaal mens, groot wetenschapper. Waarom verandert een nieuw wapen de wereld terwijl de andere ontdekkingen genialer zijn?
  • 1